F.E.A.R. 2: Project Origin. Strona: 1

F.E.A.R. 2: Project Origin Dodano: 2009-02-13 21:26

F.E.A.R. 2: Project Origin (PC)

Od dziś Europejczycy nabyć mogą grę F.E.A.R. 2: Project Origin – w tym także Polacy, choć na razie w sklepach wylądowała wyłącznie edycja pecetowa w polskiej wersji językowej (napisy). Pora zacząć się B.A.Ć.!

Project Origin jest sequelem gry F.E.A.R., wydanej na PeCety w 2005 roku. Tytuł ten został bardzo ciepło przyjęty przez graczy, którym spodobał się sposób prowadzenia rozgrywki, oferującej naprzemiennie bardzo dopracowane strzelaniny i sceny strachu, zapewniające niekontrolowane skoki adrenaliny. To wszystko znajdziemy też w Project Origin, ale w proporcji więcej-lepiej-mocniej.

W Polsce dystrybucją gry w wersji na komputery osobiste zajmuje się CD Projekt. Edycję konsolową dla PlayStation 3 i Xboxa 360 pod koniec tego miesiąca wyda Cenega Poland.

Czy warto kupić F.E.A.R. 2? Jeśli graliście w część pierwszą, odpowiedź jest z góry ustalona...
:wink:

Nie wiem jak wy ale mi klimat tej gry odpowiada... gra może nie oszołamia już tak...ale klimatu nie można jej odmówić....:)

Info:www.gry-online.pl

:wink: i dlatego jutro lecę do Empiku kupić...F.E.A.R. 2: Project Origin... :lol: w nowej grze pojawia się kilka ciekawostek...^_^

http://www.youtube.com/watch?v=D-vMXuLa3tw

http://www.youtube.com/watch?v=QGPeNhMPxKA

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2009-02-14 04:06

Grałem w demo na x360... ta gra MA KLIMAT!
Zwłaszcza ze na konsoli trudniej sie rozglądać.... bardziej sie boje

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Dodano: 2009-02-14 15:41

Kurna nie było w Empiku jeszcze dzisiaj F.E.A.R. 2 - Project Origin... :? ale nic... wkrótce na pewno będzie.... :lol:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2009-02-17 13:09

Fear ma klimat, trzyma w napięciu jak na shooter ale ma obecnie kilku niezłych konkurentów (od choćby SH:homecoming). Jedynka powalała zobaczymy czy Alma nie zeszła z tonu;]

My hatred burns through the cavernous deeps

Dodano: 2009-02-18 18:52

Strasznie cienki silnik. Pojdzie pewnie na najgorszym złomie i na konsolach ale nie ma sie czym zachwycac. Ani ragdoll ani minimum fizyki. Znudzilo mi sie po 5 min. Czekam na "Red Faction Guerilla".

Life is complex: it has both real and imaginary components